Overige produkten

Voegpasta.

Voegpasta is een produkt dat met de hand op plastic muurplaten van alle merken aangebracht kan worden. Door het gebruik van dit produkt komen de voegen in de muurplaat beter naar voren. Voegpasta kan ook gebruikt worden voor het dichten van kieren en het egaliseren van oppervlakten  Het is een produkt op waterbasis. Als het is uitgehard kan het makkelijk geschuurd worden en eventueel geverfd.

Flexlijm.

De flexlijm van Anita Decor is een speciaal voor de modelbouw ontwikkelde lijm, die na drogen altijd wat flexibel blijft. De lijm kan op dezelfde manier gebruikt worden als houtlijm; het is met water te verdunnen. Het verdient aanbeveling deze lijm te gebruiken als het verlijmde materiaal enigszins flexibel moet blijven, zoals bijvoorbeeld bij het maken van bomen. Ook als materiaal mogelijk later weer verwijderd moet worden is bijvoorbeeld met flexlijm aangebrachte ballast zonder gebruik van water makkelijk te verwijderen. Bij het gebruik van geluidsdempende railbedding wordt met deze lijm het geluidsdempende effect versterkt.

De lijm is geschikt voor het verlijmen van rails en in verdunde vorm (1:5) is de lijm ook geschikt voor het aanbrengen van ballast en strooisel. Ook bij het maken van bomen kunt u deze lijm gebruiken. 

Een reactie van een tevreden klant.Van Derkjan kregen we het volgende bericht:

"Al weer jaren terug heb ik bij u flexibele lijm gekocht.
Deze is verdund gebruikt om de ballast vast te leggen.
Door omstandigheden moeten we de (grote) baan afbreken.
Het loshalen van de rails en verwijderen van de ballast gaat prima.
Wat een goed product heeft u geleverd! Dank je wel.

We gaan een nieuwe baan bouwen en uiteraard opnieuw met jullie lijm.
Als we zover zijn - eerst de onderbouw aanleggen- bestellen we uiteraard bij jullie."

Ballast.

Wij gaan stoppen met de verkoop van ballast, omdat we geen stabiele voorraad meer kunnen opbouwen en daarom te vaak de gevraagde produkten niet kunnen leveren. Het restant van de nog aanwezige voorraad wordt uitsluitend nog op de beurzen uitverkocht, maar is niet meer verkrijgbaar in onze webwinkel,

Roestverf.

Om een roestig uiterlijk van de rails te creëren hebben wij acryl roestverf in ons assortiment. U kunt kiezen uit de kleuren roest donker en roest licht.

Ook maken wij modules en banen op bestelling.

img0847.jpg

img0848.jpg

img0849.jpg

img0850.jpg

© 2009 - 2024 Anita Decor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel